Kategorije

15. avgust 2013

Slovenski blogi

Pred kratkim sem opazil, da je v slovenskem internetnem bloggerskem prostoru zasijala novost v obliki agregata, kjer so slovenski blogi. Seveda nisem mogel, da ne bi vanj vpisal tudi svojega bloga, saj so nadebudnemu bloggerju takšna spletna mesta vedno v podporo. 
Kar mi je najbolj všeč na strani, je jasna razdelitev blogov po kategorijah. Le te so primerno izbrane in pogosto uporabljene.
Tako ob vsaki povezavi do objave že takoj vidimo, v katero kategorijo spada blog z objavo. Če pa kliknemo še ne to kategorijo, se nam prikažejo vse najnovejše objave v slovenskem bloggerskem prostoru pod to kategorijo. Fascinantno. Tako lahko hitro najdemo bloge, ki so v naši interesni skupini.

Kot sem opazil, se na strani stvari še malenkostno spreminjajo, kar izdaja, da je stran še relativno nov pojav v internetnem prostoru.
Všeč mi je tudi preprostost tega spletnega mesta, kjer ni številnih nepotrebnih povezav ali opcij ki po možnosti ne bi delovale, kar je pogost pojav na internetu. Na strani kjer so zbrani slovenski blogi so po mojem mnenju uporabljene le nujno potrebne funkcije in te delujejo po pričakovanjih.

Moja ocena:
Spletno mesto bestblogs ima odlično začrtano pot, kar dokazuje tudi hitra zaznava najnovejših objav (hitreje kot na sloblogi), upam pa da bodo avtorji spletnega mesta le-tega uspešno vodili in nam venomer predstavljali novosti in izboljšave.
Spletno mesto mi je VŠEČ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Cookie Consent